fbpx
Nyomj Entert

Már előrendelhető a Hype&Hyper első nyomtatott kiadása!

Aki figyelemmel kísérte az elmúlt hetekben az oldalunkat és a social media felületeinket, az már kiszúrhatta, hogy valami nagy dobás van készülőben a Hype&Hyper háza táján: májusban komplett arculati megújulással és történetünk első, nyomtatott kiadásával jelentkezünk!

Akárcsak az online magazin, a Hype&Hyper nyomtatott kiadvány is egyedülálló kivonata annak, ami a Közép-Kelet-Európai régióban a térséggel, velünk és általunk történik – legyen az üzlet, építészet, design vagy kulturális kalandozások. Az új, angol nyelvű lap ugyanakkor egy nagyobb missziót is kitűzött maga elé: ahogy Fáy Gergely, Hype-alapító és Kiss Miklós, a vizuális megújulásért felelős grafikus a velük készült interjúban fogalmaztak: az új arculattal és tartalommal identifikáljuk a Keletet!

Hogyan látja a régiót George Friedman, geopolitikai elemző? Mit gondol a kulturális identitás szerepéről Margaret Ann Dowling, a MOME Brand igazgatója? Mi a siker receptje a Vanguards-ot alapító Baldaszti Péter és Gyuricza Ágoston szerint? Lehet-e a Balti-tengeren szörfözni?! Ezekről mind olvashattok majd a Hype&Hyper első lapszámában! A május végén megjelenő lap már most előrendelhető a Store menüpont alatt, ráadásul egy – a nyáron különösen hasznos – egyedi tote bag is jár hozzá, melyet Kiss Miklós tervezett. 

A megjelenéssel kapcsolatos további információkért kövessétek az online magazinunkat, a Facebook– és Instagram-oldalunkat, ahol a következő napokban a tartalomból is még több ízelítőt adunk. 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük