fbpx
Nyomj Entert

Nemzetközi távlatok a második design SPEED mentoráltjai előtt

Elindult a Magyar Divat & Design Ügynökség, valamint az olasz Istituto Europeo di Design második design SPEED mentorprogramja. A programban részt vevő öt hazai formatervező ezúttal olasz és amerikai mentorok, valamint magyar szakértők iránymutatásával sajátíthatja el a márkafejlesztést érintő legfontosabb módszereket és technikákat.

A design SPEED elnevezésű mentorprogram három állomására rendhagyó módon online formában kerül sor: a workshopok és találkozók során olasz és amerikai professzorok segítenek a kiválasztott mentoráltaknak abban, hogy sikeresen pozícionálják magukat a hazai és a nemzetközi piacon. Az idei képzés egy újabb oktatási csomaggal is bővült: a megváltozott gazdasági helyzethez igazodva a márkák sales és kereskedelmi tudásukat is fejleszthetik.

Az MDDÜ a vírushelyzetre való tekintettel a korábbi évekhez képest egy jóval szélesebb pályázói kör számára tette elérhetővé a programot, így a a gazdasági társaságok mellett több iparági szereplő kapott lehetőséget a szakmai fejlődésre. A második design SPEED mentoráltjai között szerepel a különleges kerámiákat gyártó Error N’ More, a Logifaces logikai játék megálmodója, a Planbureau, az üvegkombinációiról ismert marta edocs, a világításban élen járó Oleant Lighting és a tartós anyagokból készült bútorok szakértője, a Socowoo.

Az elmúlt hónapokban olyan szakemberek voltak a márkák segítségére, mint Jacopo Bargellini stratégiai tanácsadó, aki dolgozott már a Panasonic, a JVC és a Swarovski márkáknak is, Alberto Bottalico, a BCW Global alelnöke és operatív vezetője, aki olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Dyson vagy a Heineken, valamint Anne van Merkensteijn nemzetközi üzleti tanácsadó, a Procter&Gamble és a Kiko Milano brandmanagere.

HFDA | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük