fbpx
Nyomj Entert

PAPA PALHETA

Papa Palheta egy olyan szingapúri kávébutik (!), amely bár első látásra iszonyat modoros módon próbál minden aktuális trendet egybegyúrni, mégis azt mondanám, hogy második tekintetre rendben van a dolog. Teljesen megfelel ugyanis az „ami ami, az az” szabályunknak, tehát amellett hogy érthető módon próbál mindent nagyon szépen eladni, nem próbálja pofátlanul többnek mutatni. Az alábbi fotókon egy ún. experience kit látható, amit a márkához készítettek, és a kávézás élményét hivatott Papa Palheta módra bemutatni. A koncepciót a Foreign Policy Design Group készítette, amely a kávézóhoz hasonlóan szingapúri és amúgy elég jó dolgokat hozott össze.

A kitben található elemekben sok olyan van, amely a kávékészítés során visszamaradt anyagok újrahasznosításával készült.

Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_01 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_02 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_03 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_04 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_05 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_06 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_07 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_08 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_09 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_10 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_12 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_13 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_14 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_15 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_16 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_17 Papa-Palheta-Brand-Experience-Kit_18