fbpx
Nyomj Entert

Paper Up!

Mindig is csodáltam, amikor valamilyen hétköznapi anyag egy teljesen új formában ölt testet – főleg akkor, ha mindez egy gondos és türelmes kísérletezés eredményeként jön létre. Amikor pár éve először találkoztam a Paper Up! márkával, akkor pontosan ez az érzés fogott el: egyszerű formák, semmi extra, felesleges csavar, a papír tetten érhető a tárgyak felületén és mindehhez az egyszerű és természetes felülethez  mégis tökéletesen passzolnak a pasztell, arany vagy épp élénk színek.

A Paper Up! márkanév újrahasznosított papírból kézi gyártással készített lakberendezési tárgyakat takar. Koralevics Rita, a tárgyak megálmodója és alkotója több évvel ezelőtt kezdett el kísérletezni a papírral és lépésről lépésre fedezte fel az anyagban rejlő lehetőségeket, annak variálhatóságát és alakíthatóságát. A papírral való kísérletezés közben bekerültek  az alakítási folyamatba egyéb összetevők is, például az asztalosműhelyből származó fűrészporhulladék, ami szintén mást eredményezett.

Rita munkáiból most szombaton a Hype and Hyper pop-up store-ján ti is láthattok – és akár haza is vihettek – egy kis ízelítőt.

http://paperupcollection.blogspot.hu/

 

bag_szürke lemon_vase_3 db (különböző méret) mint_vase_1 db kicsi