fbpx
Nyomj Entert

Paplan inspirálta kollekció az izoláció idejére

Santa Kupča lett tervező az otthoni környezetéből és a szűnni nem akaró Zoom-beszélgetésekből inspirálódva készítette el Stuck-at-Home Masquerade kollekcióját.

A Design Academy Eindhoven hallgatójának projektje egy – ahogyan a tervező hivatkozik rá – divatnapló, amely az izoláció élményéről számol be ruhadarabok formájában. A finom színátmenettel, könyvgerincekkel és a naptárban jelölt napok mintájával ellátott ruhadarabok textúrái a steppelt paplanokat idézik meg, elkészítésükhöz az otthonában talált anyagokat használta fel a tervező.

„A zoomos beszélgetések mindennapossá váltak, ez pedig kissé összezavart – úgy éreztem, köztes térben mozgok, nem vagyok teljesen otthon, de nem egészen veszek részt a beszélgetésekben sem. Elterelte a figyelmemet az, hogy arra ügyeltem, én hogyan nézek ki a képernyőn, például megfelelő-e mögöttem a háttér és a világítás. Hirtelen úgy éreztem, próbálok mindent megrendezni magam körül, ez adta a Stuck-at-Home Masquarade kiindulópontját” – mondja a lett tervező.

Santa Kupča | Web | Instagram

Forrás: dezeen

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük