fbpx
Nyomj Entert

Paq fotel újragondolva

Csire Géza paq fotel névre keresztelt matrac/fotel kombinációjanak híre 2012-ben bejárta a világot. A világszerte elismert terméket egy teljesen hétköznapi igény ihlette: a tervező új albérletében csak egy matrac volt, szék nem, így elkezdett kísérletezni és pár hónap után papírhajtogatás közben született meg a paq fotel ötlete.

Egy jó tervező azonban sosem áll meg: a tökéletesre törekedve és a vásárlói visszajelzésekre alapozva Csire Géza továbbgondolta a paq fotelt, így született meg az új modell, mely az eredetihez képest számos ponton előrelépést jelent: az alapanyagok jobb minőségűek lettek, a matrac nagyobb és kényelmesebb, melynek köszönhetően a fekvő- és az ülőfelület is megnövekedett, az új cipzár kialakításnak köszönhetően pedig már két matracból könnyedén francia ágyat varázsolhatunk a szobába. És ha ez még nem lenne elég, a belső henger zárható huzatot kapott, így ez tárolóegység funkciót tölthet be – akár ágyneműtartóként, akár a gyerekszobában a játékok tárolójaként.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a funkció mellett a külső megjelenés is személyre szabhatóbb lett: a matracok már piros, narancs, lila, kék és zöld színben is elérhetőek.

A foteleket itt tudjátok megvásárolni: www.paqchair.hu

paq_presskit_H_01 paq_presskit_H_03 paq_presskit_H_06 paq_presskit_H_08 paq_presskit_H_10 paq_presskit_H_11 paq_presskit_H_12 paq_presskit_S_11