fbpx
Nyomj Entert

Sátrazz stílusosan! | Prague Central Camp

Letisztult, könnyed, egyértelmű és egyben egyedi is: ezekkel a jelzőkkel lehet a legjobban jellemezni a Prague Central Camping új arculatát. Látva a képeket azonnal indulnánk is egy hosszú hétvégére!

Szöveg: Szolomayer Márk

Ugyan jelen helyzetben külföldi utat tervezni nem ideális, álmodozni azért mindig lehet. Akiknek a szívéhez közel áll a sátras vagy lakókocsis nyaralás és régen járt Csehországban, illetve Prágában, ne is keressen tovább, megvan a jövő nyári úti cél.

A nemrégiben teljesen megújult, Alexandra Tycová cseh grafikus által tervezett design a Prague Central Camp megjelenéséhez mindössze két színt – a narancsot és a kéket – társít, egyértelműen utalva a szárazföldre és a vízre. Az arculat másik alappillérét az ikonok jelentik, melyek formavilága nem is lehetne minimalistább és közérthetőbb. Az indiánsátorra emlékeztető logó mindenhol megjelenik, legyen az a kemping bejárata vagy az étterem menüsora.

Aki nyaralás után szívesen hazavinne magával valami maradandó emléket, vehet egyet vagy többet a sátras díszítésű vászontáskákból vagy akár a zománcozott bögréből is.

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük