fbpx
Nyomj Entert

Shiba inu kitűzőt mindenkinek! | POPpins x Madzag

Mopsz, francia bulldog, pumi, puli, tacskó, csivava, corgi, shiba inu – ők szálltak versenybe a közönség kegyeiért a POPpins és a Madzag által meghirdetett szavazáson. Szoros küzdelem után, március 1-jén kiderült: a shiba inu kutyafajta dobogtatta meg leginkább a követők szívét. A pompás popójú, pihepuha ebet hamarosan bárki büszkén viselheti, menő kitűző formájában.

Fotó: Kárász Karolina Photography

Mind a POPpins, mind a Madzag márkának nagy rajongói vagyunk, így különösen megörültünk, amikor ők ketten egymásra találtak. A színes és vagány kitűzőket jegyző Udvardi Ramónát, és az egyedi, kézzel készült kutyás kiegészítőket tervező Molnár Melindát egy decemberi kutyás vásáron sodorta egymás mellé az élet – ekkor született meg a két designer fejében a közös kollekció ötlete.

A POPpins kínálatában egyébként is találunk négylábú ihlette pineket – értjük ez alatt az aranyszínű „Kiskutya” és a nikkeles „Néni tacsival” példányokat –, és a Madzag háza táján is született már kutyás memóriajáték. Most pedig egy kivételes kollekcióval örvendeztetik meg a kutyaimádókat.

A tervezők néhány héttel ezelőtt a közönséghez fordultak, és arra kérték őket, válasszák ki a nekik leginkább tetsző kutyafajtát. A torzonborz terelők, a ráncos röfik, a pompás popójúak és az aktív apróságok versenyéből végül a shiba inu került ki győztesként. Az imádnivaló jószágokról készült rajzokat a Madzag állandó illusztrátora, Csordás Levente jegyzi.

Hamarosan jönnek tehát a cuki shiba inut formáló kitűzők. További részletekért figyeljétek a POPpins Facebook oldalát!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük