fbpx
Nyomj Entert

Stílusosan a szebb mosolyért | Curaprox Pop-Art edition

A fogmosás általában nem több monoton napi rutinnál, amely beleolvad a szürke hétköznapokba. Ezt a hétköznapi tevékenységet varázsolja különlegessé a Curaprox Slovensko és Michaela Chmelíčková, művésznevén Mikaela Lilhops kollaborációja.

A Curaprox fogkefemárka pár évvel ezelőtt Szlovákiában dobta piacra legvidámabb kollekcióját, amelynek központi eleme a mosoly. Mikaela Lilhops szlovák grafikus színes és bohókás elemekkel ruházta fel a fogkeféket és csomagolásukat: a cukorkára emlékeztető, vibráló színű sörték színe tincsenként változik. Az élénk árnyalatokat a letisztult fehér szín egészíti ki, mely kiemeli a színes elemeket, így végeredményként minimalista és kompakt tárgyat kapunk, amit öröm használni.

A Curaprox Slovensko Pop-Art edition időközben nemzetközi engedélyt kapott, így a fogkefék már nemcsak Szlovákiában, hanem más országokban is elérhetők. A Curaprox többi kollekciója is hasonlóan átgondolt, a márka emellett más művészekkel is kollaborál, illetve a Pop-Art kollekció kampányának keretében felhívja a figyelmet a szájápolás fontosságára is a fiatalok körében.

Curaprox | Web | Facebook | Instagram
Michaela Chmelíčková | Web

Forrás: Behance, Gently, Booooooom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük