fbpx
Nyomj Entert

Természetbe öltözve

Egyre távolodunk a karanténhangulattól, kezdünk újra visszatérni régi, megszokott napi rutinjainkhoz. Azért néhány jó dolog velünk maradt a bezártságból, például talán először sütöttünk kenyeret, megfőztük első levesünket, nekifogtunk kertészkedni, növényeket nevelni és jobban odafigyelni közvetlen környezetünkre. A Printa, ihletet merítve az otthonülős időszakból, új kapszulakollekciót alkotott. Mutatjuk!

A HERBS nevet viselő kollekció szín- és formavilágát az otthoni kertészkedés inspirálta. A könnyed, lágy és kényelmes ruhadarabok, illetve egyéb kiegészítők a földszínek árnyalatait viselik és fűszernövényeket megjelenítő grafikákkal egészülnek ki. Rozmaring, zsálya, bazsalikom, menta és kakukkfű fedezhető fel elnagyolt, absztrakt vonalas rajzokban a pólókon, ruhákon, illetve a kollekciót kiegészítő falgrafikákon és párnahuzatokon.

Szerettem volna beilleszteni a növénymintákat a kollekciónkba, de nem a már megszokott módon. A fűszernövények körülvesznek, ezért jutott eszembe, hogy a fűszernövényformák milyen frissen hathatnak, az illatokat és az ízeket juttatva az eszünkbe. Egyszerűen csak kimentem a kertbe, téptem egy ágacskát és leskicceltem. A rajzoknál fontos volt, hogy gyorsan elkészüljenek a laza, esetleges hatás miatt” – meséli Majoros Zita a Printa blogján.

Az új kollekció nemcsak ruhatárunkba, hanem egész lakásunkba is becsempészi a természet hangulatát: a HERBS kapszulakollekcióban len tányéralátétet, szalvétát, waffle konyharuhát és pamutból vagy lenből készült, rozmaringmintás kötényt is találhatunk.

A pamutwaffle-anyagból nagyméretű pléd is készült, amelyet akár fürdőlepedőként, ágytakaróként vagy kirándulós plédként is használhatunk. Ha pedig bevásárolni támadna kedvünk, egy növénymintás len shoppertáskát is beszerezhetünk.

A kert szerelmeseinek a Printa csapata egy nagykarimás jutapamut-kalapot és egy kerti zsebes övet is tervezett.

Hogy teljes legyen a koncepció, a tárgy- és modellfotók is személyes, meghitt környezetben, Zita otthonában készültek.

Ha szeretnétek beszerezni ti is néhány új kiegészítőt, vagy felfrissítenétek ruhatáratokat, a HERBS kollekció darabjai már elérhetők a márka webshopján. Ajánljuk még figyelmetekbe a Printa legutóbbi Scribbles and stones kollekcióját is, amelyből néhány darabot most kedvezményes áron is beszerezhettek.

Fotók: Majoros Zita, The Hungrians

Printa | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük