fbpx
Nyomj Entert

TISZA x Fortepan | Limitált pólókollekció a nyárra

Különleges pólókollekcióval jelentkezik a nyárra a TISZA: a márkánál régóta gondolkoznak rajta, hogyan kollaborálhatnának a Fortepan archívumával, és most megszületett az eredmény.

Duplán érte el egy nosztalgiahullám a TISZA csapatát: pár hónappal ezelőtt adták fel a hirdetést, hogy várják azokat a fotókat, melyek 2000 előtt készültek, és Tisza cipő szerepel valahol rajtuk. Párhuzamosan ezzel a Tiszások azon kezdtek gondolkozni, hogy milyen formában tudnák ötvözni egy majdani terméküket nagy kedvencü(n)k, a Fortepan archívumában található gyöngyszemekkel.

Sok-sok lapozgatással töltött óra után három olyan fotót választottak ki, amit immár pólók formájában vásárolhatunk meg. Az egyiknek hála a Balatonon vitorlázhatunk 1952-ben, a másik egy benzin szagú Zsiguli műbőr ülésére repít vissza minket 1979-be, a Lövőház utca sarkára, míg a harmadikon 1982-őt írunk és egy punk zenekar fotózásán vagyunk (legalábbis erre következtetünk). A kollekció limitált, 100-100 db készült mindegyikből. 

Aki szeretne a Tiszával nosztalgiázni, a pólókat megvásárolhatja a webshopjukon, a márka közösségi oldalain pedig elnézelődhet a 2000 előtt készült Tiszás fotók között.

Tisza Cipő | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük