fbpx
Nyomj Entert

TÖBBMINTA I Plants and Flats

Növények, cicák, madarak, szép ablakok – városi dzsungel, amolyan életes nőknek. A TÖBBMINTA csapatának új kollekciója, a Plants and Flats, az év színét, a Living Coralt alapul véve, nagyon vidám darabokkal várja az igazi tavaszt és a nyarat.

A Plants and Flats szellősebb, bolondosabb és színesebb, mint a TÖBBMINTA tavalyi első, Midnight Garden kollekciója. A mintát megálmodó Szép-Bíró Erika fő inspirációja most nem egy művész volt, mint a korábbinál, William Morris, hanem egy életérzés, az urban jungle/plant lady fíling. A tervezés során Erika moodboardokat készített, és az egyik ilyen válogatásban volt az az ablakos fotó, amely aztán az egész minta ötletét adta. A kollekció alapszíne az év Pantone színének kikiáltott Living Coral, és Erika emellé választotta még a növényekre reflektáló smaragdzöldet.

Az új, tavaszi-nyári kollekció anyaga sokkal lágyabb, könnyebb, és bár a ruhadarabok között már nincs a korábban slágernek számító leggings, több vásárlói kérésnek is eleget téve, újdonságként a lányok terveztek most pólót, ahol a jellegzetes Plants and Flats minta a zsebeken jelenik meg. Illetve a táskáknál is történt némi változás: a klasszikus gymbag fazon helyett hátizsák és egy kisebb, variálható táska készült.

Fél év elteltével, a TÖBBMINTA csapata, Csekő Lilla táskatervező, Kovács Dóra ruhatervező és Szép-Bíró Erika illusztrátor már sokkal jobban tudja menedzselni a feladataikat. Gyorsabban dolgoznak és letisztultabbak a munkafolyamatok is. Sok tapasztalattal gazdagodva, és egy sikeres kollekcióval a hátuk mögött – a Midnight Gardenből már nagyon kevés termék maradt készleten – már sokkal magabiztosabban álltak neki az új darabok tervezésének. Sőt, már az őszi-téli kollekción, mintán is gondolkoznak.

Fotók: Kudar Zsolt

 

2019. április 11-én, 18:00-kor a Kovacsdora Designer Work/shopban mutatják be a lányok a második közös ruha és táska kollekciójukat, a Plants and Flats közösségi mintaünnep eseményen. További részletek ITT!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük