fbpx
Nyomj Entert

TYPORIGAMI | Itt van az új DE_FORM naptár

A DE_FORM stúdió hagyományaihoz híven az idei évet is figyelemre méltó naptárral zárta, melyet ezúttal mi is beszerezhetünk!

A grafikai stúdió szinte minden évben készít ajándéknaptárt ügyfeleinek, 2021-es kalendáriumukat viszont már a nagyközönség számára is elérhetővé szerették volna tenni. A TYPORIGAMI nevet viselő, új naptár hívószava a türelem – különlegességei közé tartozik, hogy a DE_FORM világára jellemző progresszív tipográfiai játék ezúttal kilép a térbe, így minden hónapban egy új origamifigurát készíthetünk a naptár lapjaiból.

Ebben az évben mindannyian sokat küzdöttünk: sok ember életében a járvány munkahiányt, pénzügyi, fizikai vagy mentális egészségi problémákat, teljes társadalmi elszigeteltséget okozott. Igyekszünk optimisták lenni, de tudjuk, hogy ebben a helyzetben türelmesnek kell lennünk. Minden évben tervezünk egy naptárt, amelyben megpróbálunk reflektálni az egyes hónapok hangulatára, de most nem tudjuk, mi fog történni a következő évben” – olvasható a naptár leírásában.

A 2021-es TYPORIGAMI-naptárt ezen a linken tudjátok megrendelni.

DE_FORM | Web | Facebook | Instagram | Behance

Forrás: Sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük