fbpx
Nyomj Entert

Unikornis az Andrássy úton

December 9-én az Andrássy út 5. alatt nyitotta meg kapuit a Projekt Showroom karácsonyi tematikájú pop-up boltja. Az Unikornis Karácsonya címet viselő válogatás a megszokott módon rendkívül gazdag kínálatot vonultat fel, mindenki megtalálhatja a neki való ajándékot.

Az Unikornis Karácsonya címet viselő pop-up bolt december 9-22. között 10-től 8-ig várja az utolsó pillanatban egyedi ajándékra vadászó érdeklődőket. Kapható lesz például számos ékszer és divatkiegészítő, ruhák, táskák, telefontokok, pénztárcák, kerámiák, konyhai eszközök, könyvek, naplók és füzetek. A válogatásban nemzetközi és hazai márkák is szereplnek, az utóbbiak közül helyet kapott például az Agnes Kovacs, a Kincses Zsanett Jewellery, The Four, Ducsai Judit, Alpa Gloves, Astronaut, Captain’s, Wowa, Kezemura, Eccehomo, Néma Júlia. A korábbi évekhez hasonlóan a gyerekeknek szóló kínálat is nagyon széles, a nekik összeállított válogatás lényegében egy teljes bolt lesz a boltban.

Az Unikornis karácsonya már csak a belső kialakítása miatt is megér egy látogatást: a Hankó Julcsi enteriőrtervező és stylist által megálmodott és a KREA Művészeti Iskola diákjainak közreműködésével berendezett tér egy színes, vidám, csillogó, játékos, helyenként direkten esetlen és a tavalyi – A Karácsony Szellemének Otthona elnevezésű – karácsonyi üzlethez képest nagyon mai világot teremt, mely most is elvarázsol és inspirál. Mindeközben pedig továbbra is nyitva lesz a Projekt Showroom másik karácsonyi boltja egészen január 5-éig, ahol elsősorban karácsonyi dekorációs tárgyakat és a turisták számára összeállított Budapest tematikájú szuveníreket lehet kapni magyar tervezőktől.

A Projekt Showroom egy pop-up koncepción alapuló bolt, mely maximum két hétig nyújt mindig változó téma szerint válogatott kínálatot. Az alapítók – Csikós Krisztina és Kincses Andrea – magyar, valamint külföldi dizájntárgyakat választanak ki, és arra törekszenek, hogy egy adott tematikán belül mindent megtaláljanak a vásárlók, ami ma releváns és különleges. Ilyen jellegű szűrés és az egyes témákban ilyen nagy választék jelenleg nem érhető el máshol Magyarországon.

Praktikus információk:

Nyitva tartás: hétfő–vasárnap 10.00–20.00, cím: 1061 Budapest, Andrássy út 5.
Az Unikornis karácsonya december 22-én este 8 órakor zár.
Az üzletben csak készpénzben lehet fizetni.
További információ a boltokról a Facebookon.