fbpx
Nyomj Entert

Az online térben folytatódik a Határtalan Design kiállítássorozata a Dezeen médiapartnerségével

A régió egyik legjelentősebb független kiállítása és összművészeti rendezvénysorozata DWB VLOG néven közel százötven dizájner tárgyait dolgozza fel rövid videókban. Premier pénteken!

A tavaly októberben megrendezett budapesti kiállítást egy pozsonyi, majd egy bécsi válogatás követte volna idén, ám a pandémia miatt ezek elmaradtak. A gazdag anyag most bárki számára elérhetővé válik, ténylegesen határok nélkül, hiszen a DWB VLOG felületén tizennégy ország 154 tervezőjének munkáit mutatja be félperces rövidfilmekben. A teljes anyag premierje május hetedikén lesz, majd a Design Without Borders honlapján és Youtube-csatornáján lesz elérhető. A kiállítássorozat médiapartnerei közt a Dezeen designmagazint is megtaláljuk.

Góbi Rita táncetűdje

A bemutató mellett pénteken 10 órától az alapítók online találkozót is szerveznek, melyben harminc partner prezentálja munkáit élőben, majd Góbi Rita táncetűdjét tekintheti meg mindenki, aki csatlakozik. A Facebook-esemény leírásában megtaláljátok a Zoom-linket, mellyel csatlakozhattok hozzájuk!

Góbi Rita táncetűdje

Határtalan Design | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük