fbpx
Nyomj Entert

Bemutatkozik a Vengru tavaszi-nyári táskakollekciója

Szerda este mutatja be a Vengru friss táskakollekcióját. A 2020-as tavaszi-nyári ‘Into the Wild’ kollekció darabjainál – ahogy az elnevezésből is kiderül – az állatminták és a natúr színek dominálnak, mindemellett a márkától megszokott kifinomult játékosság sem marad el.

Új tavaszi-nyári táskakollekciótok az ’Into the Wild’ elnevezést kapta. Mi inspirált Benneteket a tervezéskor? Honnan indultak az első ötletek? Illetve mennyire illeszkedik a kollekciótok az aktuális divattrendekhez?

A tervezés során, ahogy eddig is, leginkább a vevők visszajelzéseire alapoztunk, és kicsit visszanyúltunk a Vengru gyökereihez: csak a variálható alapdarabokra koncentráltunk, változtattunk az apróbb részleteken esztétikai szempontból, és a táskák is még praktikusabbak lettek. Színek tekintetében egy sokkal letisztultabb vonalon indultunk el, és a részletek változásával kifinomultabbak lettek a táskák. Az alapanyagok terén maradtunk a marha- és kecskebőröknél, ezek közül a – már több szezon óta népszerű – krokodil minta is főszerepet kapott.

Variálható, elegáns, játékos – ezek a kifejezések juthatnak eszünkbe a Vengru márkáról. Ti hogy látjátok, mennyire nyitott erre a hazai vásárlóközönség? Milyen visszajelzéseket kaptok a vásárlóitoktól?

Egy éve vagyunk jelen a PAULA Concept Store-ban, több márkával karöltve, itt minden héten egy napot mi (Faragó Tamás és Szögi-Csomány Boglárka, a Vengru tervezői – a szerk.) vagyunk az üzletben, így még szorosabb kapcsolatot tudunk kialakítani a vevőinkkel. A márka idén hároméves, ez alatt az idő alatt számos törzsvásárlót sikerült szereznünk, és azt látjuk: aki megismeri a márkát, ráérez a variálhatóságra, az nagyon megszereti. Impulzus vásárlásról a mi márkánk esetében ritkábban beszélhetünk, de nem is erre alapozunk.

A sajtóanyagban azt írjátok: “A márka teljes megújulásra készül a következő szezontól.” Mit jelent ez, mire számíthatnak a rajongók? Elárultok néhány részletet ezzel kapcsolatban? 

Ahogy említettük, az alapfazonokat fejlesztettük tovább és a jövőben is erre szeretnénk tovább építkezni. Egy átgondoltabb, praktikusabb és kifinomultabb irányba szeretnénk mozdulni, alakulnak az új panel táskák tervei is.

Az új kollekció ma este debütál a Paula Concept Store-ban.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük