fbpx
Nyomj Entert

Chez Dodo

Laki Esztert valószínűleg már senkinek sem kell bemutatni, hiszen munkáival lépten-nyomon találkozhatunk Budapest belvárosában – példaként elég csak a Bite Bakery pékséget vagy a Kolort említeni, de nemrég beszámoltunk a  MENÜ receptgyűjteményről is, mely grafikai tervezése szintén őt dicséri. Legutóbbi munkája pedig az első hazai macaron manufaktúra, a  Chez Dodo arculata. A márka mögött álló Szalai Dóri 3 éven át sok éjszakába nyúló sütögetéssel és egy párizsi tanfolyam segítségével tökéletesítette tudását, majd 2014 decemberében pár ismerősével közösen megnyitották a Chez Dodo macaron manufaktúrát a Sas utcában.

A Laki Eszter által megálmodott arculat fő eleme az apró, színes kolibri madár, mely a tapétától kezdve a dobozokon át a vászon táskáig minden kis kiegészítőn visszaköszön. Ezt egészíti ki a letisztult, elegáns logó, mely a márka kezdőbetűivel játszva egy macaron formát alkot. Finom, pasztell színek, elegáns arculat, barátságos kolibrik és a sütés valódi szenvedélyével készült macaronok – kell ennél több?

Ha a Sas utca felé jártok, akkor mindenképpen látogassatok el a Chez Dodoba és kóstoljátok meg a különböző ízesítésű Céline, Amelie, Élise vagy épp Jean Pierre névre hallgató macaronokat.

cd_1

cd_2 cd_3 cd_4 cd_5 cd_6 cd_7 cd_8 cd_9 cd_10 cd_11(source)