fbpx
Nyomj Entert

Egy koktél szemvizsgálat után? Miért is ne!

Rendhagyó környezetben, a belváros egyik leghangulatosabb bárjában, a Paulay Ede utcában található The Workshopban rendezett be profi szemvizsgáló szalont a Tipton Eyeworks.

A Tipton márka immár világhírű, hiszen a hanglemezből készített szemüvegkeretekből jó néhány világsztár rendelt már. A kreatív kollaborációiról ismert Tipton Eyeworks a karantén idején azzal vívott ki magának újabb elismerést, hogy közel félezer magyar orvosnak és ápolónak biztosított ingyen szemüveget, a márkás lencsék forgalmazóit is megnyerve a kezdeményezéshez.

A márka túlél és virágzik a karantén után is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Brodyland-del összefogva korszerű és mégis hangulatos szemvizsgálószalont varázsoltak a főváros egyik legmenőbb bárjába. A Paulay Ede utca 16-os szám alatt található The Workshop szó szerint műhellyé, mégpedig szemészeti laborrá válik a nyári hónapokra. A betérő vendégeket a ZEISS legmodernebb szemvizsgálati berendezései várják, melyeknél ráadásul érvényesülnek a mostanában fontos érintésmentességi szempontok is. Természetesen nemcsak látó- és olvasó-, hanem napszemüvegek széles választéka is várja a nyitvatartási időben betérőket, a Tiptontól megszokott elegáns elrendezésben. A szemüvegválasztás után pedig a The Workshop kínálatából bármilyen ital elfogyasztható – koktélok, kézműves sörök, kávékülönlegességek – természetesen a Tipton Eyeworks kontójára.

A popup szemvizsgálati műhely megálmodói a nyár folyamán szűkkörű koncerteket is terveznek, hűen a Tipton zenecentrikus márkájának, a Vinylize-nak márkaidentitásához. Az idén elmaradó SZIGET fesztivál szervezőivel vállalt együttműködés szerint az ezévi fellépőket a The Workshop színpadára hozzák. Országosan elismert zenészek, minőségi italok egy helyen, a Tipton Pop Up butikban!

NYITVATARTÁS
Hétfő, Kedd : 11-16
Szerda, Csütörtök, Péntek : 11-18
Szombat : 11-16
Vasárnap : ZÁRVA
Időpontfoglalás: +36 1 786 1080

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük