fbpx
Nyomj Entert

Facebook »»» Amazon

A sokunk életét legjobban ismerő Facebook, most egy olyan területen is megjelenik az Egyesült Államok néhány pontján, ahol eddig hála égnek nem találkozhattunk vele: a fizikai valóságban. Tegnapi blogbejegyzésükben jelentették be, hogy a Macy’s áruházakban pop-up üzleteket nyitnak, a Facebookon és Instagramon népszerű kisvállalkozásoknak. A vállalat megfogalmazása szerint ezek a kis üzletek hidat képeznek majd a digitális és fizikai kereskedelem között, valamint ezzel is segíteni akárják a közösségi médiában legnépszerűbb száz vállakozást, amelyek közül nem egy “jó” célokért dolgozik.

Az üzletek New Yorkban, Pittsburghben, Atlantában, Fort Lauderdaleben, San Antonioban, Las Vegasban, Los Angelesben és San Franciscoban nyíltak és 2019 februárjáig működnek majd.

A lépés amúgy tekinthető logikusnak azt követően, hogy az online kereskedelmet letaroló Amazon már a fizikai világban is nyitja üzleteit, vagy vásárol fel olyan láncokat mint a Whole Foods. Ha ezeket az apró, sok kockázatot nem rejtő pontokat sikeresnek látják majd, könnyen lehet, hogy saját termékeiket is – mint az Oculus, vagy a most induló Portal – nekilátnak hasonló módon értékesíteni. Meglátjuk!

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük