fbpx
Nyomj Entert

Frissítő a szemnek és a szájnak | Brew Your Mind X Classmate Studio

Ízeket felidéző, modulárisan váltakozó geometriai alapformák pasztelles és harsány színvilággal társítva: a Classmate Studio készített figyelemre méltó címketervet a szekszárdi Brew Your Mind sörfőzde új italaihoz.

A Brew Your Mind valójában sokkal több, mint egy sörfőzde. Az alapítók, Himmel Olivér és Bihari Ákos kompromisszumot nem ismerve kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy a sört a lehető legjobb állapotában tegyék vendégeik elé. A Brew Your Mind sörei körülbelül két-három hetet töltenek el egy két fokos hűtőházban azelőtt, hogy a fogyasztók asztalára kerülnének. A sör számukra inkább egy eszköz, mint cél, így rengeteg workshopot, zenei, művészeti és szabadidős eseményeket szerveznek, hogy ezáltal is valódi közösséget építsenek otthonukban.

A brand progresszív és iránymutató szellemiségéhez formabontó vizuális megjelenés is társul, amelynek megalkotására a Classmate grafikai stúdiót hívták segítségül. A két csapat lassan harmadik éve dolgozik együtt egy-egy új izgalmas projekt vagy kísérlet kapcsán – így születtek meg a sörfőzde legújabb címketervei is.

A Brew Your Mind folyamatosan teszteli és tökéletesíti egyes receptjeit, ezért az utóbbi évek alatt már legalább 51 különböző sör és hozzá tartozó címke is készült. Van, hogy egyes ízek korábbi receptek különböző változatai, de van olyan is, hogy teljesen új koncepcióval állnak hozzá egy sörhöz, amely később új sorozattá alakul. Ilyen széria a 2020-ban tökéletesített Lagerek és a savanykásabb ízvilággal rendelkező Fruit Works-sörök – a Brew Your Mind és Classmate Studio úgy döntött, hogy az új italokat vizuálisan is elkülönítené a korábbiaktól.

Az új tervek az eredetiekhez hasonlóan továbbra is közvetítik a sörfőzdére jellemző precizitás és a „blow your mind” gondolatiságának kettősségét. A stúdió a címkék létrehozásában a rendezett tipográfiára és a geometriai alapformákra fektette a hangsúlyt – az így kialakított terülőminták modulárisan alakíthatók tovább minden újabb sörcímke esetében. Az elénk táruló látvány optikailag a mozgás hatását kelti, amely a kissé savanykás és keserű, de mégis egyszerű ízvilág érzetéhez kapcsolódik jól.

A címkék formavilágához társuló színpalettát a sörök különböző, visszafogottabb vagy sokrétűbb ízvilága alakította, ezért a terveken a harsány és a pasztelles árnyalatok egyaránt megjelennek.

Ha szeretnétek felfedezni a Classmate Studio további munkáit is, a csapattal készített interjúnkat ezen a linken tudjátok elolvasni.

Classmate Studio | Web Facebook | Instagram | Behance
Brew Your Mind | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük