fbpx
Nyomj Entert

Hangszóró és fejhallgató egyben az asztalon

A LeapX által tervezett, kombinált hangszóró-fejhallgató egység egy régi problémát old meg igazán szépen.

Szöveg: Szolomayer Márk

Zenerajongóként mindig keresem az újabbnál újabb hangszórókat, füleseket és egyéb, zenehallgatáshoz kapcsolódó termékeket. Napom nagy részében zenét hallgatok, otthon leginkább hangszórón, de utazás közben természetesen fülhallgatót használva. A LeapX Talking Heads hangszórója egy általam is felismert kérdésre kínál megoldást.

Ez pedig az asztalon éktelenkedő, nagy fejhallgató elhelyezéséé, ugyanis az használaton kívül sajnos túl nagy helyet foglal el az én asztalomon is. A Talking Heads nem más, mint egy hangszóró, mely dokkoló is egyben a fejhallgató tárolására. Az állvány egészen gyönyörű, minimalista stílusú, de mégsem válik túl egyszerűvé. Érezni a tárgyban egy kis csavart, amitől egészen élővé válik.

Alakja egy zenét hallgató fejre emlékeztethet első látásra. Kialakítása igazán szuper, az egész gömb egyetlen nagy hangszóró, rajta a fejhallgatóegység. Használata nem is lehetne egyszerűbb. Alapesetben a zene a hangszórón keresztül szól, de amint leemeljük a headsetet, a hang rögtön átvált. Nincs gomb, nincs egyéb várakozás a csatlakozásra, csak a folyamatos zene. Természetesen a „fej” tölti is a fejhallgatót, mikor az éppen „alszik”.

A LeapX legújabb innovációja tényleg hasznos és jól átgondolt termék. A piac tele van fejhallgatóállványokkal, amelyek lehet, hogy jól néznek ki, de végső soron csak a helyet foglalják asztalunkon. A Talking Heads-kombináció kettős funkcionalitása, intuitív megközelítése miatt helyet kapna az én asztalomon is.

Forrás: Yanko Design

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük