fbpx
Nyomj Entert

Incredible Apartments | Mathery Studio

A New York-i székhelyű Mathery Studio képkockáit receptre írnánk fel a szürke hétköznapok ellen. Legújabb projektjük, az „Incredible Apartments” egy fiktív lakóközösség szuperszínes világába kalauzol bennünket.

A Mathery Studio különleges képi világa rögtön beszippantott bennünket: az átlagosnak semmiképp sem nevezhető portfólió láttán leesett az állunk. A New Yorkban élő olasz származású művészpáros (egy filmrendező és egy designer) aprólékos részletességgel teremt új valóságot egy-egy projektjében. A mindennapokat fenekestől felforgató, sokszor giccsbe hajló képkockák láttán egyszerre jutnak eszünkbe a Wes Anderson-mozifilmek és a szintén olasz Memphis Group tagjai által jegyzett különös designtárgyak (talán egyik sem véletlenül).

A stúdió legfrissebb projektjében a vörös hajú, fűzöld kosztümbe bújt, pink harisnyás Tonya a tökéletes lakást keresni, s közben egy különös lakóközösség életébe csöppen, ahol rendre megjelennek azok a tulajdonságok, amikkel egy ideális otthonnak rendelkeznie kell: hatalmas ablakok, égigérő emeletes ágy, süppedős kanapék, puha lakástextilek, kempingezéshez is ideális méretű terasz, és nem utolsósorban jófej szomszédok.

Ebben a valóságosnak tűnő, mégis sokszor szürreális univerzumban jóleső érzés elveszni, és nem csak most, a koronavírus okozta hétköznapok szürkeségében.

Forrás: Behance

Mathery Studio | Behance | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük