fbpx
Nyomj Entert

Klasszikus, mégis kortárs | CHYLAK

Új formákkal és színekkel debütált a lengyel CHYLAK divatmárka legújabb kollekciója. A táskák egyszerre játékos és időtlen kiegészítői lehetnek mindennapi viseletünknek. Mutatjuk!

A varsói székhelyű designmárka megálmodója Zofia Chylak, aki művészettörténésznek tanult; az északi reneszánsz volt a szakterülete. A divat és az öltözködés története azóta is inspirálóan hat rá. Saját nevével fémjelzett vállalkozását 2014-ben indította el, repertoárjában a legjobb minőségű olasz bőrből készült luxuskategóriás, mégis megfizethető táskák közül válogathatunk. Ezeket a termékeket nem csak a magas minőség és a részletekre való odafigyelés teszi különlegessé: minden kollekció összes darabján aranyozott sorszám található.

„Kezdettől fogva az volt a célom, hogy olyan márkát hozzak létre, ami elegáns, mégis mindennapi viseletre alkalmas táskákat kínál. Ezeket az időtlen darabokat jó áron akartam hozzáférhetővé tenni. Sokszor tekintek vissza a divattörténetre: szeretek vintage formákhoz nyúlni, és azoknak kortárs megjelenést adni” – mondta el Zofia. A CHYLAK táskák védjegye az egyszerű, klasszikus, mégis kortárs és friss formavilág: „Mindig igyekszem klasszikus formákat létrehozni, de azokat mégis jellegzetessé és felismerhetővé tenni. Néha az anyagválasztás, néha pedig a forma az, ami karakteressé tesz egy CHYLAK táskát. Van olyan például, amikor az inspirációt sportruházatból merítem, de mégis klasszikus és elegáns anyagokkal teszem teljessé az adott darab megjelenését” – tette hozzá.

Az új tavaszi-nyári kollekcióban bézs árnyalatú, matt és fényes felületű, dombornyomott krokodilmintázatú textúrák jelentik az újdonságokat, ezek némelyik darabban trapézformával társulnak. A kollekció emellett a CHYLAK-klasszikusok további variációit is tartalmazza. A táskákon kívül egyéb kiegészítőkkel is bővítették a repertoárt, így fekete velúr- és bézs dombornyomott bőrövek közül is válogathatunk.

A Chylak jelenleg, új fenntartható megoldásokon is dolgozik – az új termékek hamarosan debütálnak. További újdonságokért kövessétek ti is a márka Instagram-oldalát!

Chylak | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük