fbpx
Nyomj Entert

Mókás filterekkel debütált az Adobe Photoshop kamera-applikációja

Az okostelefon-piac technológiai újításainak köszönhetően dübörög a filterláz a közösségi média világában. Ez alkalommal az Adobe grafikaiszoftver-gyártó cég rukkolt elő egy új, e célt szolgáló applikációval.

Számíthattunk arra, hogy az Adobe 38 éves tapasztalatát előbb-utóbb egy, a hétköznapokban könnyen használható tabletes vagy okostelefonos applikációba ülteti át, de arra senki sem gondolt, hogy célközönséget is vált. Pedig ez történt: a cég elhagyva a professzionális kreatívipart úgy döntött, hogy a populáris irányt is beépíti termékpalettájába. Ezt hűen tükrözi az induláshoz készült promovideó:

Az Android és iOS operációs rendszereken futó alkalmazás az arcfelismerés és -torzítás technológiáját olyan funkciókkal erősíti, melyeket a Photoshop-felhasználók már jól ismernek. Az appban ezeket immáron sokkal egyszerűbb és gyorsabb felhasználói felületen élvezhetjük. Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy az alkalmazás csak a nevében Photoshop, nem rejti magában az eredeti számítógépes grafikai program nyújtotta lehetőségeket. Erre figyelmeztet az emblémában megjelenő C betű.

Adobe | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük