fbpx
Nyomj Entert

Spode

Annak, aki járt már Nagy-Britanniában, biztosan ismerős az az érzés, amikor egy szupermarketbe belépve valami teljesen más, az itthonitól eltérő élmény fogadja: a széles termékválaszték mellett még a kisebb boltok polcain is szembetűnő az egységesség, ami leginkább az egymástól eltérő tartalmú, de mégis egységes szellemiségben készült termékcsomagolásnak köszönhető.

Ezt a hagyományt viszi tovább a vászon textíliákra szakosodott brit Spode márka is, mely nem rég megjelent konyhai kiegészítői számára a 10 Associates tervezett csomagolást, mely a funkcionalitás mellett minden elemében a benne rejlő termék tulajdonságaihoz igazodik.

A nátronpapír alapanyagban a textíliák természetes eredete köszön vissza, a dobozokon megjelenő kis „ablakok” pedig lehetővé teszik, hogy közvetlenül meg is tapinthassuk a benne rejlő terméket. A kivágások alakja egyrészt a dobozban rejlő termék felhasználási módjára utal, másrészt még egy főzni nem annyira szerető vásárló számára is szerethetővé teszi a terméket. A természetes és funkcionális megjelenést a sodort papírból készült fogó és a kiegészítő cédulán megjelenő egyszerű grafika teszi teljes egésszé.

spode_1 spode_2 spode_3