fbpx
Nyomj Entert

Sugarcraft by Eszter Kanyári: cukorvirágkészítő workshop

Kanyári Eszter a cukorvirágkészítésben találta meg, amit mindig is keresett: a kézművesség újító erejét. A Sugarcraft örökzöld tortadíszeinek elkészítési módját online workshopon tanulhatjuk el tőle a Budapest Design Week Nyitott Stúdiók programjának keretében. Főszerepben: az ősz.

Miért ne rakhatnánk gombát vagy tűztövist egy tortára? Ezt a kérdést tette fel magának Kanyári Eszter, amikor idén úgy döntött, hogy megalapítja a Sugarcraft by Eszter Kanyári-t. Valósághű cukormassza-virágait alapos növényismerettel a háta mögött, egyenként, kézzel formálja meg, mégpedig részben saját készítésű eszközeivel. Egyedi tortadekorációival nemcsak esküvőkön lehet találkozni, hanem hazai és külföldi magazinokban egyaránt.

Bár Eszter csak nemrég indította el hobbijából kinőtt kézműves vállalkozását, növekvő népszerűségének köszönhetően sorra kapja a megrendeléseket. Ezúttal pedig bepillantást enged abba, hogyan készülnek ehető virágai, melyek a food design újszerű képviselői.

A Budapest Design Week során Eszter online workshoppal kedveskedik az érdeklődők számára, amely során cukormasszavirág-készítést tanulhatnak el speciális alapanyagok és eszközök nélkül az ősz színeihez igazodva.

Programtípus: ONLINE

A Budapest Design Week programjai az eseménysorozat hivatalos weboldalán követhetők.

Fotók: Mohai Balázs

Sugarcraft | Web | Facebook | Instagram
BDW | Web | Facebook | Instagram

Forrás: BDW

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük