fbpx
Nyomj Entert

Szuper szitázó csomag

Volt egy Hank cikk nem is oly’ régen: “ahogy reményeink szerint a pólónyomatos biznisz áradattól, a keep calm poszterektől és a dubstep betétektől is megszabadulunk az idei évben…”

Egy kicsit még álljunk meg a pólónyomatos – főleg a szitázott – biznisznél, aztán a többi mehet a levesbe. Itt van ugyanis egy olyan eszméletlenül “azonnal kell” csomag ami miatt én is elkezdenék plakátokat/pólókat nyomatni.
Ez a ‘DIY Screen Printing Kit’ a DIY Print Shop-tól. Egy egyszerű, minden egyben összeállítás, amivel otthon te is nyugodtan nekikezdhetsz szitázni anélkül, hogy még 5x tennéd meg a művészellátó – festéküzlet – obi bermuda háromszöget. Benne van a festék, a simítókés  a keret, az összeszerelhető asztal, a lámpa, az izzó… szóval, komplett a csomag.

Persze nem kell profi felszerelésre gondolni, hiszen valóban benne van minden, csak kicsiben… Néhány plakátot/pólót simán lenyomathatsz, de a nyersanyagok végesek így kénytelen leszel után rendelni  amire a cég természetesen gondolt, így külön-külön is megrendelhetőek a komponensek.
A plakát szitázó csomit 280$-ért, míg a póló nyomót 250$-ért rendelheted meg a cég honlapjáról. Ennyiért természetesen kapsz egy autentikus, szitázott kartoncsomagolást ami önmagában is megérne egy misét a “packaging” rovatunkban.

httpv://youtu.be/Q9rHzXSDu5c