fbpx
Nyomj Entert

Tervezz egyedi Cuplert!

A jellegzetes hővédelemmel ellátott visszaváltható Cupler csészék levehető pántjának illusztrációi vidámságot és színt hoznak hétköznapokba. Lendületes grafikáik havonta váltják egymást tematikus sorozatokban. A Cupler gyártója idén első alkalommal hirdeti meg pályázatát művészeti egyetemek, főiskolák és szakiskolák hallgatói számára. Részletek a cikkben!

„A Cupler csészéket kifejezetten abból a célból álmodtuk, hogy állandó értéket képviseljenek. Betétdíjas hálózatunk lehetővé teszi, hogy a poharakat Budapesten városszerte és vidéken megannyi ponton a vásárlás értékén visszaválthasd. Ha te mégis megtartanád az sem baj, mert a lényeg, hogy az egyszerhasználatos eszközökkel ellentétben ezek a csészék soha ne kerüljenek a kukába. Így nem csak a betétdíj, hanem a tényleges használat és az újrahasználat teszi őket valódi értékké. Értékteremtő törekvésünk a vizualitásra is kiterjed ezért neves grafikusok által tervezett minőségi mintákkal díszítjük csészéinket, ezzel téve őket igazán személyessé, igazán vagánnyá. Célunk a lehető legakadálymentesebb áramlás megteremtése a városban, városokban és a könnyen értelmezhető, szerethetőn környezettudatos, ugyanakkor észrevétlen, könnyed edukáció. Úgy érezzük, hogy küldetésünkhöz szorosan hozzátartozik a felnövekvő nemzedék segítése éppen ezért hívtuk életre a művészeti ösztöndíjpályázat programunkat” – mondták el a márka alapítói.

A pályázat célja a művészeti felsőoktatásban résztvevő fiatalok támogatása és a környezettudatos életmód népszerűsítése, ezért a pályázatot a művészeti egyetemek, főiskolák és szakiskolák hallgatói között hirdetik meg, hogy ezzel is támogassák az ifjú művészek motivációját és lelkesedését hivatásuk iránt.

A pályázat fődíja egy 600.000 Ft értékű ösztöndíj: a nyertes számára 12 hónapon keresztül havonta nettó 50.000 Forintot folyósítanak és az általa tervezett mintákkal díszített poharak a tervező nevének feltüntetésével megjelennek a forgalomban.

A pályázat közönségdíja 360.000 Ft értékű ösztöndíj. A közönségdíjas munka a döntőbe jutottak közül kerül ki, melyet a CUPLER 12 hónapon keresztül havonta nettó 30.000 Forinttal jutalmaz és a közönyégdíjas terv mintáival forgalomba kerülő poharakon is olvasható lesz majd a tervező neve.

A beadott munkákból a zsűri által kiválasztott 30 döntőbe jutott alkotást egy kiállítás keretében is bemutatják. A nevezés határideje: 2019. november 24.

A részletes pályázati kiírást és a tervezés specifikációját ITT találjátok.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük