fbpx
Nyomj Entert

Vízen lebegő álomház | Lilypad Palm Beach

Csak a hullámok finom zaja töri meg a csendet ebben a lebegő házban, amely Sydney Palm Beach partszakaszán található. A boutique hotelként üzemelő villa ötvözi a luxus és a fenntarthatóság elemeit, miközben az aktuális karantén helyzetbe is illeszkedik.

Bár a karantén tette igazán ismertté, a Lilypad Palm Beach lebegő boutique hotel ötlete nem a COVID-19 kapcsán született. A tervező Chuck Anderson egy olyan életteret álmodott meg, ahol a bérlők egyszerre élvezhetik egy luxushotel kényelmét, ha a gasztronómiára és a spa szolgáltatásokra gondolunk, miközben otthon érezhetik magukat, teljesen elszigetelve a külvilágtól.

Így született meg a Palm Beach-en lebegő ház, amely a kortárs designt és a luxust hagyományos kézműves elemekkel, illetve környezettudatossággal ötvözi, tekintve hogy az egész építmény napenergiával működik. 

Aki a villa nyújtotta nyugalmon kívül másra is vágyik, számtalan kiegészítő szolgáltatás közül választhat, mint amilyen a vízi kirándulás a házhoz tartozó csónakkal, vagy vacsora egy privát séf közreműködésével.

Fotók: @lilypadpalmbeach

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük