fbpx
Nyomj Entert

4. ArtHungry Díj: Grafika & Design

Az ArtHungry.com hazai kreatív közösségi oldal 2018. szeptember 25-én elindította negyedik kreatív versenyét. A szervezők ezúttal tervezőgrafika, képgrafika és formatervezés témakörökben várják a nevezéseket október 7-ig.

A 4. ArtHungry Díj zsűrije az elmúlt 1 év legjobb minőségű hazai alkotásait keresi az adott tematikával és kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

Az aktuális zsűri tagjai:

Balla Dóra – Magyar Formatervezési Díjas tervezőgrafikus, a MOME Tervezőgrafika Tanszékének oktatója.

Farkas-Zentai Lili – újságíró, a NeighbourART blog és online magazin alapítója, a Hype and Hyper magazin főszerkesztője.

Halasi Zoltán – Ferenczy Noémi-díjas, Aranyrajzszög-díjas tervezőgrafikus, tipográfus, az Art Force Design kreatív igazgatója.

Herbszt László – Aranyrajzszög-díjas, Hubby-díjas grafikus, illusztrátor, a Krea Kortárs Művészeti Iskola oktatója.

Hoffmann Petra – A Stilblog.hu főszerkesztője, a Stilshop és a Temporary Designer Tattoos tulajdonosa.

Karajz Zsolt – Ipari Formatervezési Nívódíjas designer, belsőépítész, díszlettervező, a Monochrome Design és a MOKO Interior társalapítója.

Kutvölgyi Pál – a Group42  alapítója.

Tábori-Simon José – Magyar Formatervezési Díjas, Aranyrajzszög Díjas tervezőgrafikus művész, az ArtHungry.com művészeti vezetője.

A zsűri kategóriánként három-három díjat oszt ki, a kategóriagyőztesek ezúttal is az ArtHungry arany tetraéderét és a Bang & Olufsen Budapest jóvoltából egy-egy CeciIie Manz által tervezett BeoPlay P2 prémium kategóriás hordozható bluetooth hangszórót kapnak.

A kategóriadíjakon kívül kiosztásra kerül egy FreeDee – Printing Solutions által felajánlott 100 000 Ft értékű 3D-s nyomtatási lehetőség, a Hygge Shop által felajánlott együttműködési különdíj, valamint a Temporary Designer Tattoos és a StilShop által felajánlott együttműködési különdíj.

A díjra benevezett munkák automatikusan részt vesznek a közönségszavazáson is, melynek kihirdetése – a beérkezett szavazatok alapján – szintén a hivatalos díjátadón történik meg. A legtöbb online szavazatot kapott közönségdíjas pályamű szintén megkapja az ArtHungry arany tetraéderét és a győzteseknek járó BeoPlay P2 hordozható bluetooth hangszórót is.

A verseny ünnepélyes díjátadója 2018. október 12-én, 18:00-kor lesz a Bálna Budapestben található Hygge rendezvényhelyszínen. A díjátadón kívül az eseményt 3D nyomtatási bemutató színesíti a FreeDee – Printing Solutions jóvoltából és az este folyamán megrendezésre kerül egy kerekasztal-beszélgetés is Kreatív márkakommunikáció – eszközök és sikersztorik címmel.

A rendezvény az idei Design Hét Budapest programsorozat része.

A Díj hivatalos oldala: http://bit.ly/2xMis6c

ArtHungry

Az ArtHungry.com egy független online közösségi oldal és művészeti adatbázis, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, kommentelhet, követhet másokat, belső üzeneteket küldhet és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. Az oldalnak közel négyezer aktív regisztrált tagja van és közel ötezer munkát publikáltak már rajta.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük