fbpx
Nyomj Entert

Elindult a Purple Dot Studio

Hazai fiatal női grafikusok alkotásaival debütált a Purple Dot Studio: a budapesti székhelyű online shop inspirációs forrását a tudatos életmód, a divat és a belsőépítészet trendjei határozták meg.

A Purple Dot Studio ötletét 2020-ban álmodta meg Kigyós Fruzsina és Nagy Alexandra. Közös művészeti tevékenységeik során szerzett tapasztalataik inspirálták őket a stúdió létrehozásában, mellyel céljuk, hogy az emberek környezetét – otthonát, életterét, munkahelyét – minőségi, igényes és limitált példányszámú alkotásokkal töltsék meg. Ezek által a komforton túl az esztétika is elsődleges szemponttá válhat személyes tereinkben. A stúdió mindezt fiatal, magyar női grafikusokkal együttműködve, az ő alkotásaikon keresztül valósítja meg. Jelenleg a következő grafikusok alkotásai közül tudunk válogatni: Borbély Zita, Csuport Andrea, Demeczky Nóra, Elek Gita, Gyökös Anett, Herr Ágnes és Misztarka Eszter.

A repertoár folyamatosan újabb alkotókkal és grafikákkal bővül majd: a stúdió nem titkolt célja, hogy külföldi művészeket is bevonjon a projektbe. Addig is nézzetek szét a Purple Dot Studio webshopján és szerezzetek be ti is egy egyedi printet!

The Purple Dot Studio | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük