fbpx
Nyomj Entert

A design SPEED mentoráltjai készen állnak a nemzetközi piac meghódítására

Második alkalommal rendezte meg a Magyar Divat & Design Ügynökség az olasz Istituto Europeo di Designnal közösen a design SPEED mentorprogramot, melynek célja, hogy proaktívan segítse a hazai szinten már stabil designmárkák nemzetközi piacra lépését. Ez alkalommal öt hazai márka vett részt a programban: az Error N’ More, a Planbureau, a marta edocs, az Oleant Lighting és a Socowoo.

A pandémia miatt ugyan az online térbe kényszerült a program, a helyzetre való tekintettel viszont már egyéni vállalkozók is részt vehettek. A neves magyar, olasz és amerikai szakértők és professzorok százharminc órányi ismeretanyagot adtak át: a résztvevők a stratégiaalkotás és menedzsment témakörökön túl sales- és kereskedelemi készségeiket is fejleszthették. A program végére mindannyian sikeresen elkészítették saját projektmunkájukat.

A márkák már a képzés során bebizonyították, hogy készen állnak a nemzetközi terjeszkedésre. Az Error N’ More bemutatkozott a Nemzetközi Kerámia Szimpóziumon, a marta edocs Ékszerek Éjszakája Vándordíjat nyert, a Socowoo csapata részt vett a Construma OTTHONDesign szakkiállításán, a Planbureau termékeinek már a tengerentúlon is van kereslete, az Oleant Lighting pedig elnyerte a i-NOVO Selection Innovative product díját.

A legújabb design SPEED mentorprogramra való jelentkezés is megnyílt már: részletek itt.

HFDA | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük