fbpx
Nyomj Entert

A természet inspirálta a NON+ AIR kollekcióját

Gili Air szigetének nyugalmat árasztó hangulata egy lélegzetvételnyi kékben, a hazai NON+ új kollekciójában testesül meg.

A kollekció egészére jellemző kényelmes, sportos attitűd a könnyed és önfeledt létezés fontosságát hirdeti, hiszen ebben a fesztelen, felszabadult állapotban találhat az ember igazán önmagára. Ehhez elengedhetetlen, hogy kizökkenjünk a mindennapokból és átadjuk magunkat a természetnek.

A hely, ami bevéste magát a testembe, lelkembe, gondolataimba, nem más, mint GILI AIR – ahol a Föld és az ég között a kék megannyi árnyalata, a csend megtapasztalása, a hullámzás halk morajlása, a szél néma suttogása és az idő végtelen állandósága varázsolja el az embert. […] Ez az élmény annyira meghatározó volt számomra néhány hónappal ezelőtt, hogy muszáj volt ezt a kékséget átadni, és a ruhák nyelvére lefordítani.” – meséli Kiss Saci, a NON+ tervezője.

A minikollekció 15 darabja öt különböző, extra anyagból készült, ezek közt újdonság a NON+ kínálatában a közepes tónusú kékre mosott puha farmeranyag, a kollekció szuperkényelmes ülepes nadrágjának és A-vonalú szoknyájának alapanyaga.

Az AIR kollekció darabjai már kaphatók a NON+ webshopban és folyamatosan érkeznek a Showroomba is, ahol ezen a héten három napos nyitvatartással, szeptember 10. és 12. között várják a látogatókat.

Forrás: Sajtóközlemény

NON+ | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük