fbpx
Nyomj Entert

BASIC kollekció | NON+

Sportosan elegáns, praktikus, kényelmes, egyedi. Bizony, ezek a kifejezések nem üres frázisok – mi magunk is örömmel teszteljük, viseljük a NON+ márka ruhadarabjait. Határozottan állíthatjuk: ez az a hazai divatbrand, amely minőségben nem ismer kompromisszumot, és képes az állandó megújulásra. Kifejezetten igaz ez a BASIC kollekció esetében, ahol 150 ruhadarab között válogathatunk.

NON+

Letisztult minimalizmus, visszafogott paletta és kényelmes funkcionalizmus mindenek előtt – a NON+ divatmárka alapelvei számos ponton összecsengenek a 20. század egyik legmeghatározóbb építészének alkotói szemléletével, nem véletlen hát, hogy Mies van der Rohe idézete inspirálta a már tíz éve töretlen sikerrel működő hazai divatmárka filozófiáját: Less is more – azaz a kevesebb több.

A NON+ kollekciójában a szezonális kollekciók mellett évente több kisebb darabszámú, aktualitásokhoz kötődő (Valentin napi, nőnapi, karácsonyi, stb.) kollekció jelenik meg. Az újdonságok közé tartozik a Heti Szett Akció (épp most zajlik), melynek keretében évente néhány alkalommal 7-10 speciális anyagból készülő modell kapható 30% kedvezménnyel előrendelésben, valamint a Hónap Terméke, egy-egy extra fazon, amely az adott hónapban elérhető csak.

NON+ BASIC

A gyakran változó szezonális kínálat mellett a BASIC kollekció 150 folyamatosan elérhető, sportosan elegáns, kényelmes és vagány darabbal képviseli a márka életében az állandóságot.

A kiváló minőségű anyagokból készült ruhák a NON+ alapszíneiben – fekete, fehér, szürke, piros és királykék – elérhetők. Az egyedi, konzekvens stílusú, kényelmes és praktikus öltözékek a mozgalmas életet élő dinamikus nők ruhatárának elengedhetetlen alapdarabjai, melyek a divat folyton változó trendjeivel szemben különleges szetteket alkova, hosszú távon magukban hordozzák az állandó megújulás lehetőségét.

A NON+ BASIC kollekció darabjai tökéletesen illenek egymáshoz és az aktuális szezonális újdonságokhoz egyaránt. Minden egyes darab harmonikusan illeszkedik a már korábban megvásárolt NON+ öltözékekhez, egy-egy újabb kiegészítő vásárlásával pedig nem a meglévők helyett, hanem azok mellé választunk.

A NON+ márka filozófiájának megfelelően a kevesebb több elvét követve, a BASIC kollekció olyan darabokat kínál, melyek épp úgy megállják a helyüket munkahelyi környezetben, mint a szabadidő pillanataiban – egy dolog azonban változatlan: mindig kényelmes és önfeledt viseletet biztosítanak.

Tervező: Kiss Sarolta

Fotó: Kiss Lenke ‘Dalocska’

Modell: Farkas Laura

Smink/haj: Agnes Pataky Makeup artist

NON+ | Instagram | Facebook

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük