fbpx
Nyomj Entert

Ajándék Terminál I HYPE-válogatás 02.

Már kevesebb, mint egy hét van karácsonyig, így a HYPEANDHYPER a napokban többször is szemezget majd az Ajándék Terminálban (is) kapható, magyar tervezők által készített klassz termékek közül, ezzel segítve a last minute ötletelést. Tőlünk. Nektek. Szeretettel.

 

Viaplant

A Viaplant művészeti projektként indult 2015-ben, aztán hosszas kísérletezés és fejlesztés után önálló termékké nőtte ki magát: a Viaplant® egy szabadalmaztatott UV- és fagyálló kompozit anyag, egy átvilágítható növényi tartalmú burkolat, amely új távlatokat nyit a belsőépítészetben, a világítástechnikában és számos kreatív területen. Eddig fal- és bútorburkolat, lámpa, tálca, ékszer, szemüvegkeret és a DOT for You-val együttműködve, gyönyörű naplók, füzetek is készültek belőle.

Weboldal

 

Random Artworks

A Random Artworks egy budapesti márka, amely Baráth Dávid grafikáival díszített ajándéktárgyakat gyárt és forgalmaz. A Budapest Graphic Guide kollekciójuk, amely a híres konstruktivista művészek – Moholy-Nagy László és Kassák Lajos – által inspirált stílusban mutatják be Budapestet, nagyon nagy kedvencünk. A 14 darabos képeslap szett mellett, kétféle mintájú póló is kapható ebből az összeállításból.

Weboldal
Instagram

 

BLACKLIST

Balla Krisztina és Oszvald Lilla márkája. Termékeik célja kimozdítani viselőiket a tucat márkák nyújtotta egyformaságból, a megszokott vizuális világból. Táskáik, termékeik formája bár egyszerű, letisztult, nagyon jó összhangot teremtenek a különleges, nagyon egyedi, vibráló geometrikus mintáikkal. A valódi bőr alapanyagnak köszönhetően a BLACKLIST táskák és kiegészítők hosszú ideig társaink lehetnek a mindennapokban. Ugyanakkor szitanyomott füzetek és ékszerek is megtalálhatóak a termékkínálatukban.

Facebook

 

Studio Kisinas

Komjáthy Hedvig és Komjáthy István egyedi tárgyakat terveznek és kiviteleznek saját budapesti lakásműhelyükben. Környezettudatosan, az upcycling elvét követve, maradék faanyagokból dolgoznak, újrahasznosítanak. Új funkciót adnak már meglévő alkatrészeknek. Rajongunk a Hexagon 2in1 gyertyatartó és váza termékükért. Praktikus, kellően minimál és persze gyönyörű!

Weboldal
Facebook

 

Sator Space

A Sator Space egy felvidéki testvérpár, Sátor Dénes és Sátor Tamás által alapított design stúdió, budapesti és szlovákiai telephellyel. Humorral és játékossággal hozzák létre egyedi ajándéktárgyaikat, amik új perspektívákat kínálnak bármilyen út során külföldiek és magyarok számára egyaránt. Legismertebb termékeik közé tartozik a HUNCUTS, az újragondolt magyar szuvenír termékcsalád és a stressz-oldó tojástérkép, az EggMap. Amúgy pedig mindenkinek egy kürtőskalács autóillatosítót és egy Combino-s sálat ajándékba!

Weboldal
Facebook

Fotók: Födémesi Csaba

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük