fbpx
Nyomj Entert

Celebration of Love: Nora Sarman 2020

Sármán Nóra tavasz-nyári kollekciójának ruhái azokhoz a pillanatokhoz készültek, amelyekre örökre emlékezni fogunk. Életünk sorsdöntő lépéseit kísérik, az ünnepet emelkedettebbé teszik, a rituálénak szólnak. A Celebration of Lovekollekcióhoz készült kampányról Szabó Zsófi designer, grafikussal beszélgettünk.

A „Celebration of Love” kollekciót röviden már bemutattuk a Fashion Weeket követően, a napokban azonban elkészült a hozzá tartozó fotókampány is, ami egyszerre lett vadregényes, romantikus és misztikus. Az elkészült kampányanyag art directora Szabó Zsófi volt, aki 2018 óta dolgozik a Nora Sarman csapatban brand managerként.

Lebegés, egy teljesen másik síkon való gondolkodás, a közös alkotás öröme. Nórival együtt dolgozni olyan, mintha kilépnék a hétköznapokból” – meséli Zsófi.

A kollekció darabjai mitológiai szereplőket öltöztetnek, színtere pedig egy a hétköznapoktól eltérő, külön síkon létező világ, amely romantikus és izgalmas. A kampány koncepciójának és kommunikációs anyagainak összeállításához Michael Hoffmann 1999-es Szentivánéji álom című filmje jelentette az egyik legfőbb ihletet.

A tündérek, mitológiai alakok a természettel harmóniában, felszabadultan élik életüket, a várostól távol, az antik romokon, melyet benőttek az indák, virágok. A halandók palotában élnek, a múlandóság érzését nagyszabású terekkel, gyönyörű épületekkel feledtetik. E két világ ellentéte, a mese és a valóság találkozása az a hangulat, amelyet a szerelem ünnepéhez valónak elképzeltünk – mondta el Zsófi.

A kampányban szereplő ruhákat nagy gonddal választották ki. A fotózáson azok a darabok kerültek a fókuszba, amelyek speciális technikával készültek és ugyanakkor a legjobban kifejezésre juttatják a „Celebration of Love” hangulatát.

Modellnek Jakab Juli színésznőt kérték fel, akinek bájos és vagány karaktere csodásan illeszkedett ebbe a koncepcióba: szőke fürtök, tündérien ragyogó smink, emellett huncutság és itt-ott előtűnő tetoválások. Zsófi szerint a Nora Sarman menyasszonyok azok a modern nők, akik vállalják önmagukat és komfortosan mozognak a nem mindennapi darabokban is. Nóri ruhái amellett, hogy finomak és szépek, nagyon kényelmesek is, így teret engednek a felszabadultságnak, hogy kibontakoztassuk benne valódi személyiségünket.

A Celebration of Love kampány fotóanyagának és filmjének stábja:

Fotó: Tóth Kristóf

Film: Vadas Géza

Art direction: Zsofi Szabo Design

Kampány modell: Jakab Juli

Lookbook modell: Fodor Klarissza, Visage Models Hungary

Smink: Keserű Barbara

Haj: Radván Simon

Fejdísz: Vecsei Millinery

Virág és dekoráció: Flóra Floral Botanical Atelier

Cipő: Nora Sarman for Cango&Rinaldi

Helyszín: Öreg Tölgy Kastély-Fogadó, Pusztazámor

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük