fbpx
Nyomj Entert

DOT for You I EXKLUZÍV IRKA 2020

Az idén 5. születésnapját ünneplő DOT for You design márka csapata létrehozott egy különlegesen szép limitált kollekciót, amit december 4-én a TOBE Gallery kiállítóterében mutatnak be egy pop up vásár keretében.

Baglyas Erika képzőművészként alapította a DOT for You-t azzal a céllal, hogy a papír, a nyomdai eljárások, a könyvkötészet világában találjon egy kedves mezsgyét, ahol megvalósíthatja a kísérletező kedvű minimalizmust, ahol véget ér az unalmas noteszek világa.

IRKA 2020

A DOT for You design márka IRKA határidőnaplója 2014 óta készül Magyarországon limitált példányszámban, prémium minőségben. A gyártás közösségi finanszírozás segítségével valósul meg, mert az emberi közösség értékteremtő ereje igenis létezik. Az IRKA határidőnapló előállítása lokális munkaerőre és erőforrásokra épül. A DOT for You noteszek FSC minősítéssel rendelkező papírból készülnek, mert hisznek abban, hogy mi is tehetünk valamit egy fenntartható jövőért.

„Idén télen 5 éves az a döntésem, amivel egy 7. kerületi bérház 3. emeleti garzonlakásában elindult a DOT for You élete. Úgy gondoltam, most egy ilyen kísérletezés újra kijár nekem, és nektek is (!), ezért az IRKA 2020 határidőnaplónak elkészítettük a 106 darabos limitált kollekcióját. Minden példány más és más, nincs két egyforma konstelláció a borítón. Igazi roncsolás-utazás, prégelés-kísérlet, esztétikai orgazmus” – mondta el Baglyas Erika.

A 2020-as IRKA kollekció grafikáját felhasználva, Erika elmélyült figyelemmel prégelte az ELXKLUZÍV IRKA 2020 egyedi darabjait. Mivel minden példány külön-külön – az eddigieknél is extrább időráfordítással és figyelemmel – készült kimondottan kézműves megoldásokkal, így a kereskedelmi értékük is magasabb, mint a 600 db-os amúgy szintén limitált szériáé.

Az EXKLUZÍV IRKA 2020 határidőnaplót, a jelenleginél és szebb csomagolásban kínálják, igazán különleges ajándéknak szánva. Minden példány kézzel lesz számozva, és szignózva.

December 4-én, a TOBE Gallery-ben lehetőség nyílik majd arra is, hogy Baglyas Erika, képzőművész, designer, a DOT for You márka alapítója, megálmodója és frontembere az általad kiválasztott példányt dedikálja, és egyéni üzenetet írjon bele annak, akinek szánod. Ami még nagyon fontos: az EXKLUZÍV IRKA 2020 határidőnaplót kizárólag ezen a napon, ezen az egy estén lehet megvásárolni.

Ezen a különleges eseményen az italról a Hungária Pezsgő, a finom falatokról pedig a PanniCake Tortaműhely fog gondoskodni.

Érkezzetek pontosan, hogy ne maradjatok le semmiről!

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük