fbpx
Nyomj Entert

Kézzel írott képeslap anyák napjára a DOT for You-tól

Az ikonikus IRKA-FIRKA naptárairól, noteszeiről, őszinte kommunikációjáról és az elhivatott közösségépítésről ismert magyar papír-designmárka, a DOT for You különleges meglepetéssel készül az idei anyák napjára: kézzel írott, egyedi képeslapokat kínál.

Anyák napja apropóján a DOT for You csapata arra gondolt, talán sokan élünk távol szeretteinktől, édesanyánktól, így ritkábban találkozunk velük, mint szeretnénk. Ezt a távolságot szeretettel rajzolt betűkkel segítenek áthidalni. Csak annyit kell tennünk, hogy megrendelünk egy képeslapot a DOT for You webshopjában, ők pedig megírják és azt megcímezve postázzák. A márka kollekciójában található, népszerű FONTOS VAGY, SZERETLEK, KÖSZÖNÖM feliratos képeslapok közül válogathatunk, a hátoldalra pedig egysoros üzenetként az kerül, amit mi szeretnénk.

„Egy jó szó is lehet ölelés, amely távolból is adható, és most annyira személyes, hogy minden darabot szeretettel, odafigyeléssel, egyesével kézzel írunk meg. A kreatív szépírásban Tervey-Almási Eszter van a segítségünkre. Úgy gondolom, ez igazán szép ajándék és kedves meglepetés minden édesanyának, bár nem csak anyák napjára adható” – mondta el Baglyas Erika, a márka alapítója.

A rendeléseket legkésőbb április 25-én, vasárnap éjfélig adhatjátok le, hogy a kézzel írott képeslap anyák napjára biztosan célba érjen.

Fotók: DOT for You © Baglyas Erika

DOT for You | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük