fbpx
Nyomj Entert

Új szlovén márka a láthatáron | Lady Pippa Co.

Idilli világba kalauzol minket a legújabb szlovén papírmárka, a Lady Pippa Co., melynek termékeit a pasztellszínekben pompázó, vidám és megnyugtató motívumok, valamint a környezettudatos gyártási megoldások tesznek igazán szerethetővé.

Tavaly év végén indult útjára a szlovén márka, a LadyPippa Co., amelynek missziója, hogy gondosan tervezett és környezettudatos termékeivel tegye szebbé a hétköznapokat.

A márka alapítója Ajda Kolar, a szlovén Cosmopolitan magazin főszerkesztője, aki az első termékek megtervezésén Anja Kralj illusztrátorral dolgozott együtt. A Lady Pippa Co. oldalán egyelőre vonalas noteszeket találunk, melyek borítói vidám pasztellszíneikkel és aprólékos motívumrendszerükkel azonnal magukra vonzzák a tekintetet.

„Célunk, hogy minőségi termékkínálatot nyújtsunk azoknak a nőknek, akik szeretnének olyan minőségi, jól tervezett tárgyakat használni, amelyek felvidítják őket a rohanó hétköznapokon. Noha papírmárkaként kezdtünk, nagy terveink vannak még a következő öt évre” – mondja Ajda.

A Narava a téli időszak növényvilágából inspirálódott, míg a Trenutki az első havazás, egy finom gyümölcs vagy éppen egy gőzölgő kávé motívumával idézi meg kedvenc pillanatainkat. A Tolmun borítója a tavaszi reggeleket, a virágzást és a vízparti idill emlékét eleveníti fel, a Pike pedig szabálytalan pöttyeivel hoz egy kis játékosságot a monoton hétköznapokba.

Az esztétikai szempontok mellett a márka fontos vállalása, hogy minőségi és fenntartható megoldásokon alapuló termékeket készítsenek, éppen ezért helyi forrásokból dolgoznak és a nyomtatáshoz természetes alapanyagokból készülő festékeket használnak.


Lady Pippa Co. | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük