fbpx
Nyomj Entert

„Egy falat jóakarat” | BeSweet Csokoládémanufaktúra

Karácsonyi kollekcióval jelentkezik a BeSweet Csokoládémanufaktúra, amelynél megváltozott munkaképességű emberek készítik a prémium édességeket.

A szekszárdi Kék Madár Alapítvány missziója a megváltozott munkaképességű személyek munkahelyi integrációjának elősegítése. Az alapítvány éttermének munkatársai kezdetben kísérleti jelleggel dobtak a piacra különböző édességeket, az elmúlt években azonban támogatást kaptak egy saját csokimanufaktúra, valamint egy saját brand létrehozására. Így jött létre a szervezet saját márkája, a BeSweet. A brandingfolyamat során az első számú cél a modern, mégis letisztult megjelenés volt, mely összhangban áll az alapítvány által képviselt értékrenddel.

BeOriginal a klasszikus táblás csokoládék almárkája, melyeket különleges ízkombinációk jellemeznek, a BeFresh termékek egészséges alapanyagokból – aszalványokból, csonthéjasokból – készült ínyencségek, míg a BeLocal csokik célja, hogy nyaralásból hazatérve egy sokadik csecsebecse helyett fogyasztható, dekoratív édességekkel lephessük meg szeretteinket. Karácsony közeledtével az egyes terméktípusok most új, limitált kiadású finomságokkal bővültek: narancs, gyömbér, szilva, szegfűszeg és alma-fahéj ízesítésű édességek várnak az ünnepi köntösbe bújt dobozokban.


BeSweet | Web | Facebook | Instagram

Brand concept: Goodwill Communications Kft.
Arculat, logó, koncepció: Perseg Gábor, art director
Grafika: László Júlia, grafikus
Szövegírás, PR: Takó András, szövegíró

Forrás: BeSweet

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük