fbpx
Nyomj Entert

Elég az összegabalyodott kábelekből! | BondCable

A tépőzár és a tekercses rágógumi inspirálta a medvecukorra emlékeztető BondCable designereit.

Mindannyian ismerjük azt a bosszantó érzést, mikor a táskánk mélyéről előtúrt fülhallgató vagy telefontöltő összegubancolódott kábelét próbáljuk kibogozni, több-kevesebb sikerrel. Ezt a mindennapi bosszúságot spórolja most meg nekünk a BondCable.

A CleverThings és a Design Insight Singapore által fejlesztett kábel kialakításának köszönhetően könnyedén feltekerhető, formáját megtartja, így egészen biztosak lehetünk abban, hogy az összetekert – medvecukorra emlékeztető – kábel még a táskánk legmélyén, a zsebünkben sem fog összegabalyodni.

A termékfejlesztés során a tervezők a tépőzár és a tekercses rágógumi tulajdonságait vegyítették: a BondCable felületét úgy alakították ki, hogy a barázdák pontosan illeszkedjenek egymásba. Az USB-kábelek Apple és Android-termékekhez egyaránt használhatók.

A BondCable strapabíró is, hiszen a másik bosszúság a feltekercselt kábelek esetében az, hogy a szigetelőanyag a csatlakozásnál előbb-utóbb elfárad, megsérül – a BondCable esetében azonban ettől sem kell tartanunk.

További érdekességek a termék Kickstarter-kampányában.

Forrás: yankodesign.com

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük