fbpx
Nyomj Entert

Elindult a HYPE webshop!

Mentősök, futárok, buszvezetők, bolti eladók – csak néhányan azok közül, akik az elmúlt néhány hónapban megkérdőjelezhetetlenül hétköznapi hősökké váltak. Velük indítjuk a HYPE webshopját, amelyben elsőként egyedi plakátokkal találkozhattok. Nézd meg a teljes kollekciót és legyél Te is hős!

A HYPEANDHYPER különleges plakátsorozattal tiszteleg a hétköznapok hősei előtt. Most induló webshopunkban elsőként egy limitált példányszámú kollekcióval találkozhat a közönség – a printek főszereplői azok az élharcosok, akik a koronavírus által megváltoztatott életkörülmények közepette is nap mint nap tanúbizonyságot tesznek szakmai helytállásukról és hivatástudatukról. A HYPEANDHYPER egyedi tervezésű plakátjain az egészségügyben, a mezőgazdaságban, a közösségi közlekedésben dolgozók, a fuvarozók, a bolti eladók, a futárok és a fizikai munkások előtt tisztelgünk. A kampány jelmondatául választott HELP A HERO. BE A HERO. szlogen arra buzdít mindenkit, hogy válasszon egy szívének kedves foglalkozást, s a megvásárolt plakát bevételével támogasson köztünk élő szuperhősöket. A plakátokból származó bevételt ugyanis az Országos Mentőszolgálat javára ajánljuk fel, így minden vásárlónk is hős lehet.

Íme, a teljes kollekció:

Vásárolj plakátot, ezzel támogatva az Országos Mentőszolgálat munkáját!

Az Országos Mentőszolgálat hazánk legnagyobb egészségügyi intézménye, mely 1948-as megalakulása óta egységes szervezetként látja el életmentő feladatait. Mára az ország 255 mentőállomásán 8500 dolgozójuk tevékenykedik. Az életmentés, a sürgős esetek ellátása és a mihamarabbi segítségnyújtás mind „szuperképességük”. A járványügyi veszélyhelyzet alatt az OMSZ dolgozóira a szokásosnál is nagyobb feladat hárul, hiszen a frontvonalban igyekeznek megfékezni a járványt és ellátni a koronavírus-fertőzötteket. Ha baj van, ha segítség kell, a mentőkre mindig számíthatunk.

Irány a webshop!

HELP A HERO. BE A HERO.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük