fbpx
Nyomj Entert

Hazai. Friss. Független. | PólóNeked

Hiányérzetük támadt, ezért egy lelkes grafikusokból álló csapat összeállt, hogy olyan ruhadarabokat alkossanak, amelyeket mindenki szívesen a birtokába venne. Így született meg a PólóNeked. Mutatjuk!

A PólóNeked segítségével válogatott hazai grafikusok munkáit szerezhetjük be és viselhetjük magunkon, vagy használhatjuk akár dekorációként. A projekt ötlete Kocsis Csaba tervezőgrafikustól ered, aki később meghívásos alapon további alkotókat kért fel egyedi minták és grafikák létrehozására. A teljes csapatot olyan tervezők erősítik, mint a Halisten stúdió grafikusai, Szécsi Judit Olga, Szép Bíró Erika és Zengővári Judit – csak hogy néhány példát említsünk.

A márka elnevezése ne tévesszen meg senkit, a PólóNeked széles és változatos termékpalettával indul. Különböző fazonú férfi, női és gyerek pólók, pulóverek közül válogathatunk, de tornazsákot, vászontáskát, zuhanyfüggönyt és strandtörölközőt, illetve különböző fali dekorációs tárgyakat is megtalálhatunk kínálatukban.

Ha ez még mindig nem lenne elég, akár saját tervezésű ruhadarabokat, kiegészítőket is létrehozhatunk segítségükkel. Erre szolgál a márka weboldalán kifejlesztett Kreátor online szerkesztő, amelyben szabadon válogathatunk a rendelkezésre álló, minőségi mintakészletből, de akár saját rajzunkat is feltölthetjük, ha még személyesebb terméket szeretnénk alkotni.

Jó hír, hogy a PólóNeked oldala július 6-ától indul, így hamarosan ti is válogathattok majd az egyedi termékek közül. A projekt indulása után is érdemes lesz majd visszalátogatni az oldalra: a PólóNeked csapata időszakosan újabb designerekkel bővül majd, illetve a jelenlegi tervezőktől is várható további friss minták megjelenése.

A PólóNeked kreatív csapata mögött az Avadoo Design Studio áll.
Arculat: Varga Tünde
Marketing csapat: Madic
Fotók: Somornai Tamás

PólóNeked | Web | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük