fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Rajzolt piedesztál

Rajzolni bárki tud – halljuk sokszor a megjegyzést egy-egy illusztráció kapcsán. Bár rajzolni valóban mindenki képes, illusztrálni nem éppen. Egy illusztrációs világot megtervezni és begyakorolni éppen olyan komoly és precíz munkát igényel, mint egy matematikai egyenletet végigvezetni, csupán ezt az agyunk másik felén tesszük.

A kreatív képalkotás mesterei az illusztrátorok, akik sajnos sokszor nem kapják meg a nekik kijáró elismerést. Történhet ez a gyermeki világgal való összekapcsolás, az illusztrációk lebutított valóságként történő megbélyegzése miatt: sokan elfeledkeznek arról, hogy tulajdonképpen a rajzok világának, a vizuális tervezőknek, alkotóknak köszönhetően nyílt ki a képzelet határa, és valósulhatott meg az a rengeteg tudományos-fantasztikus film, melyeknek köszönhetően mára számos technológiai bravúrral bővült az emberiség öröksége.

Mivel az élet számos területén alkotnak illusztrátorok, aktuális válogatásunkban az ő el nem ismertségüket szeretnénk kompenzálni. Számos szakterületből választottunk képviselőket Portugáliától Ukrajnáig.

MAGAZIN

Cais Magazin | Lisszabon, Portugália
Tiago Galo


VIDEÓ

Testfully motion graphic | Virginia, USA
Elahe Baloochi
Farid Mahmoodi


KÉPREGÉNY

DuckDuckGo – Wired UK | Amszterdam, Hollandia
Thomas Rohlfs


ILLUSZTRÁCIÓ

Random Illustrations | Fucsou, Kína
Uran D.


FALFESTMÉNY

Murals for book store-coffee shop | Kijev, Ukrajna
Hanna Mayson


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük