fbpx
Nyomj Entert

Holnap startol a Zlin Design Week!

Cseh barátaink gőzerővel készülnek a pénteken induló designeseményre: bár a rendezvény online formában valósul meg, izgalmas és színes programokból most sem lesz hiány.

Kiállítások, divatbemutató, előadások, koncertek várják a designra éhes érdeklődőket az idei Zlin Design Week eseményen. Ahogy a világ számos rendezvényszervező csapatának, úgy a cseheknek is az online térben kell most nagyot villantaniuk – a felhozatalt látva ez sikerül is nekik. A programok zöme ingyenesen látogatható, csupán a szakmai workshopokra szükséges jegyet váltanunk. Minden más eseményt kötöttségek nélkül élvezhetünk a kanapénk kényelméből, egy teljes héten keresztül.

Május 7-14. között állandó programelemként két kiállítást nézhetünk meg: az „Együttműködés” névre keresztelt tárlaton negyven nemzetközi projekt mutatkozik be, nagy örömünkre ott van közöttük Király Adrienn és Szalai Bálint márkája, az itthon. is (róluk „Művészpáros” című sorozatunkban meséltünk). A Conference Zlin Design Week keretein belül pedig videók formájában tanulhatunk a meghívott előadóktól, többek között David Parrish brit kreatívipari szakértőtől vagy Marek Weidlich jármű- és ipari formatervezőtől. Az idei Best in Design pályázat nyerteseit a péntek este hét órakor kezdődő gálán hirdetik ki.

Zlin Design Week | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük