fbpx
Nyomj Entert

Indul a szavazás! | Highlights of Hungary

Minden évben kategóriák nélkül gyűjti össze és díjazza a Highlights of Hungary a legkiemelkedőbb magyar teljesítményeket, ezzel itthon is növelve az elismerés kultúráját. Az ötvenöt jelölt kihirdetése után most a miénk a főszerep, hogy kiválasszuk a minket leginkább inspiráló történeteket. Az elismeréseket február 25-én egy nagyszabású, online megrendezendő eseményen adják majd át.

Az összesen ötvenöt jelölt névsora a kultúra, a sport, a tudomány, a civil és állami szervezetek, valamint az üzleti világ képviselőiből állt össze, a közönség pedig február 18-áig szavazhat arról, hogy ki nyerje meg a fődíjat. Fontos változás, hogy idén a közönség mellett a Highlights of Hungary nagykövetei is kiválasztanak majd egy olyan jelöltet a mindennapok hősei közül, aki díjazásban részesül.

A szavazás eredményeit kihirdető díjátadó gálával kapcsolatban is számíthatunk újdonságokra: az eseményhez rendhagyó módon most bárki csatlakozhat. A járványhelyzetre való tekintettel a gálát online tartják meg, február 25.-én fogják közvetíteni. A díjátadót kreatív rendezőként és Highlights-nagykövetként a reklámfilmes szakember, Miki357 jegyzi, aki Rádics Jánossal együtt felel a felejthetetlen élményért. Az átadón Carson Coma, Dzsúdló, Lábas Viki, Járai Márk, Romhányi Áron és Pál István Szalonna a díj szellemiségéhez híven eddig soha nem látott felállásokban adnak elő különböző produkciókat, mindemellett most először a Highlights of Hungary himnusza is elhangzik majd.

A díjátadó ünnepséggel kapcsolatos további információkért kövessétek az esemény Facebook-oldalát, és adjátok le ti is szavazataitokat a Highlights of Hungary honlapján!

Highlights of Hungary | Web Facebook Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük