fbpx
Nyomj Entert

Japán klasszikus és kortárs arca | Nebuta

Budapest új japán éttermében alapvetően modern designnal találkozunk, de a hagyományok is felütik a fejüket a belső terekben. Az enteriőr az MHdesign, azaz Hábenczius Manna munkáját dícséri.

A japán életérzést sokféleképpen lehet evokálni – a Nyugati téri Nebuta ételbár a letisztult, egyszerű megközelítést választotta. Ehhez igazodott az étterem terét megtervező MHdesign csapata is, amely egy világos, egyszerűen funkcionalista enteriőrt hozott létre.

A legdominánsabb anyag a világos fa, a burkolatok és a bútorok között egyaránt megjelenik. Minden további elem ezzel összhangban van, akár a természetes hatású, vágott palapultra, akár az organikus megjelenésű, homogén burkolatú, marmóleumból készült padlóra gondolunk.

Ez volt a minimalista rész, melyhez társul azért egy kis eklektika is: az emeleten több helyen is színes, klasszikus japán tapéta került a falra, a VIP-termet pedig rizspapír betétű ajtó választja el a vendégtértől. De egyedi hangulatot ad a helynek a faburkolat halpikkelymintája is.

„Összességében egy nagyon kellemes és igazán japán hangulatú, kortárs megjelenítést sikerült kialakítani, ami a rendkívüli japán gasztronómiával kiváló összhangba került.” 

MHdesign

MHdesign | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük