fbpx
Nyomj Entert

Kiállítás nyílik Budapest streetfotósainak legjobb képeiből

Rooftop-kiállításon mutatkozik be Budapest streetfotós kollektívája, a BPSPC augusztus 15-én.

A BPSPC csapata tavaly novemberben alakult, mind a tizenkét tagja különböző látásmóddal rendelkezik a világról, a városról és Budapest utcáiról. Alkotásaikkal eddig csak közösségimédia-felületeken találkozhattunk, de most személyesen is bemutatkoznak egy közös kiállítás keretében. Az esemény helyszíne a Mammut Tető, ahol a Budapest Rooftop Cinema Mammut Tető mozijában a róluk szóló kisfilm is debütál majd.

„Nem egyszerűen az utcát fotózzuk: képeinknek, sorozatainknak üzenetük van, mindig az embert és a környezetét mutatjuk meg, ez pedig néha groteszk, néha esztétikus, de mindig egy-egy történetet mesél, úgy, ahogy azt csak az utcafotó tudja” – részletezte alkotói magatartását a BPSPC.

Chripkó Lili
Varga Benedek
Erdős Dénes
Juhász Jácint
Soós Bertalan

Kiállító művészek: Bedynski Krisztián, Chripkó Lili, Erdős Dénes, Juhász Jácint, Mónus Márton, Neményi Márton, Soós Bertalan, Szabó Bálint, Szalai Imre, Tálas Achim, Temesi Ádám, Varga Benedek.

A megnyitóval és kiállítással kapcsolatos további információkat a BPSPC – Highlights Facebook eseményében tudtok elérni.

BPSPC | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük