fbpx
Nyomj Entert

Különös koktéltúra egy busz tetején

Június első hetében, 4 napon keresztül egy örömteli és rendhagyó budapesti városnézésre csábít a világ egyik legkülönlegesebb itala, a Hendrick’s Gin: az Unusual Budapest kampány keretében budapesti titkokkal teli koktélozásra invitál, mégpedig egy piknik hangulatban dekorált cabrio busz tetejére. A kb. 1 órás budapesti városnézések során H.E.L.G.A, a Hendrick’s Elbűvölő és Lenyűgöző Guruló Alkalmatossága beavat a város épületeinek kevésbé ismert történeteibe, hangulatos háttérzene és egy kellemes gin&tonic kíséretében. 

Az egyedi koktélpulttal felszerelt városnéző buszon elhelyezett Hendrick’s Krónikákból mindenki képbe kerülhet érdekes városi mesékkel, megtudhatjuk többek között hol van a város legkeskenyebb épülete, mi köze a náciknak az Anker házhoz és miről nevezetes a Belügyminisztérium épülete. Aki pedig megszomjazna, az 1500 Ft-os buszjegyhez járó ajándék Hendrick’s Gin & Tonic mellé 990 Ft-os rendkívül kedvező áron kérhet magának újabb kört, koccintva a szokatlan városnéző élményre.

Fotók: Kálló Péter

Egy rendhagyó buszavató

Az első H.E.L.G.A. koktélozással egybekötött városnéző buszjáratot 2018. június 5-én avatták fel: a különleges járat elindítását a Balance vizuális művészeti projekt jelenléte és kapcsolódó élő drónközvetítés tette még izgalmasabbá.

A sajtó jelenlétével indított kedd esti buszjárat egyik titokzatos utasa ugyanis az Esernyős Ember volt, aki az újságíróknak így indokolta jelenlétét:

„A H.E.L.G.A. és az Unusual Budapest kampány is ugyanazt képviseli, mint én. A cél az, hogy egy kicsit új szemszögből láttassuk a város nevezetességeit. Kizökkentsük a nézőt, hogy újra rá tudjon csodálkozni a jól ismert látványra.” (Az újságírói kérdések után a Szabadság-híd szerkezetére kapaszkodva az Esernyős Ember leugrott a busz tetejéről. – sz.m.)

Balance – A titokzatos Esernyős Ember

A Balance Kálló Péter többszörösen díjazott fotográfus és csapatának ötletéből nőtte ki magát művészeti projektté. A projekt során az Esernyős Ember felmászik Budapest legképtelenebb pontjaira, kinyitja az esernyőjét, lefotózzák, majd újra eltűnik az ismeretlenben. Az arcát nem vállaló Esernyős Ember egyensúlyoz saját testi korlátain. Olyan magaslatokba jut el, amire csak az az ember képes, aki tökéletes egyensúlyban van önmagával és környezetével. 

Az esemény beharangozó videóját ITT nézheted meg!

A H.E.L.G.A. busz 4 napon át, június 6-9. között közlekedik az Erzsébet térről, a szokatlanság varázsát hirdető Hendrick’s mixerekkel a fedélzetén! Szállj fel!

MENETREND:  2018. június 6. 16.30, 18.00, 19.30, 21.00, 22.30, 2018. június 7-9. között: 16.30, 18.00, 19.30, 21.00, 22.30

INDULÁSI HELYSZÍN: 1051 Budapest, Erzsébet tér – Akvárium előtti Hop on Hop off buszmegálló

BUSZJEGY ÁRA: 1500 Ft, amely tartalmaz egy, a helyszínen beváltható ajándék Hendrick’s & Tonic koktélt!

JEGYÉRTÉKESÍTÉS ITT! Még több infó az esemény Facebook-oldalán!

Éld át a szokatlanság varázsát!

A Hendrick’s egy magas minőségű, prémium gin, amely egyedi ízével különleges világba  kalauzol el minket… Ebben a világban bármi megtörténhet: az uborkának kalapja van és táncol, vagy az égből zsiráfok szállnak le léghajóval. A Hendrick’s szlogenje szerint is egy „unusual”, azaz „rendkívüli” gin, melynek szerethetőségéhez egyedülálló minősége mellett jellegzetes vizuális világa is hozzájárul. A márka magyarországi forgalmazója, a ROUST Hungary Kft. célja, hogy Magyarországon is minél többen megismerjék a márkát és szerelembe essenek azzal a váratlan, érdekes és egyedi világgal, amit a  Hendrick’s gin képvisel.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük