fbpx
Nyomj Entert

Már kaphatók a Kamay Ko első termékei

Az év elején debütált a Müskinn egykori társalapítójának és tervezőjének, Sziládi Noéminek önálló márkája, a Kamay Ko. Első kollekciójában hímzett pulóverekkel és szitanyomott vászontáskákkal jelentkezik a stúdió a fenntarthatóság jegyében.


A márka elsősorban a városi környezet színeiből és mintáiból merít ihletet a modern esztétika égisze alatt. Nemcsak a formák, hanem az anyagok is innovatív újrahasznosítási kísérletek eredményeképp születnek meg gyakorta.

Az első kollekció a Kamay Ko arculati elemeivel operál, így a már ismerőssé vált kezek és egy narancssárga pötty jelennek meg különböző pozíciókban és nagyságban a felületeken, a márka könnyed, szabad stílusában. A hímzett pulóverek alapanyaga biopamut, az egyes darabok megújuló energia hasznosításával és fairtrade-körülmények között készülnek. A táskák alapanyaga teljesen természetes, Magyarországon előállított jutavászon, melyekre vízbázisú festék használatával, szitázva kerülnek a grafikai elemek.

A márka új szolgáltatással is jelentkezik: egyedi körömmintákat készíttethetnek az érdeklődők Kamay Ko-stílusban, előzetes bejelentkezés alapján.

A termékek online, a Kamay Ko webshopjában, valamint a SISKO Studióban vásárolhatóak meg.


Kamay Ko | Web | Facebook Instagram

Forrás: sajtóanyag

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük